I denne artikkelen vil du lære hvordan brukere kan redigere informasjon i "Min profil", hvordan administratorer kan administrere brukere i administrasjonspanelet, hva som må gjøres ved endring av e-postadresser, og annen relatert informasjon.
Hvordan endre navn, telefonnummer og språk
Administratorer kan ikke endre denne informasjonen på vegne av brukere. Brukere må oppdatere sitt eget navn, telefonnummer og språkinnstillinger under "Min profil".
Slik ser profilen din ut, og her kan du redigere fornavn, etternavn, telefonnummer og språk. Du kan også endre passordet ditt. Trykk på "Lagre endringer" når du er ferdig:
Hvordan endre e-postadresse
- Feil e-post for ny bruker:Hvis du har en ny bruker med feil e-postadresse og brukeren ikke har logget inn i SEMINE ennå, kan du fjerne de tildelte rollene for denne brukeren, deretter legge inn riktig e-postadresse og tildele den tilgangen de skal ha. (Se delen "Hvordan fjerne brukeradgang" nedenfor for mer informasjon.)
- Endre e-post for en eksisterende bruker:Hvis du har en bruker som er aktiv i SEMINE, men for eksempel har endret etternavn, må det sendes en forespørsel til oss for å endre e-postadressen samtidig som den eksisterende brukerprofilen beholdes.
- Andre grunner til å endre e-postadresse:Hvis en brukers e-postadresse må endres av andre grunner, må du sende inn en forespørsel slik at vi kan utføre endringen.
Hvordan fjerne brukeradgang
- Fjern tilgang i administrasjonspanelet:
- For å fjerne all tilgang, gå til Administrasjon - Brukere og klikk på redigeringsknappen for brukeren du ønsker å fjerne tilgang for:
- Fjern avkryssing for alle organisasjoner og grupper slik at feltene blir tomme. Klikk deretter "Lagre endringer":
Når dette er gjort, vil brukeren ikke lenger ha tilgang gjennom noen tildelte grupper eller organisasjoner i SEMINE.
- For å fjerne all tilgang, gå til Administrasjon - Brukere og klikk på redigeringsknappen for brukeren du ønsker å fjerne tilgang for:
Fjern bruker fra arbeidsflyter:
Som et siste steg i å fjerne tilgang må brukeren fjernes fra eventuelle arbeidsflyter de er en del av. Finn arbeidsflytene brukeren deltar i og legg til en annen bruker som skal overta deres ansvar.Sjekk også om brukeren har tildelte fakturaer og videresend disse til en annen godkjenner, eller overstyr godkjenning for dem hvis nødvendig (Controller kan overstyre godkjenning).
Hvordan deaktivere eller reaktivere en bruker
- Gå til Administrasjon - Brukere og åpne brukeren du ønsker å administrere.
- Finn feltet Status.
- Velg "Inaktiv i ALLE klienter" for å deaktivere brukeren.
- For å reaktivere brukeren, endre status tilbake til "Aktiv".
- Klikk på Lagre endringer.
Kommentarer
0 kommentarer
Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.